фото: pixabay.com/bgСериозни мерки налагат в Латвия от понеделник. Те имат за цел

...
фото: pixabay.com/bgСериозни мерки налагат в Латвия от понеделник. Те имат за цел
Коментари Харесай

В Латвия забраняват събития с повече от 10 души от понеделник

фото: pixabay.com/bg

Сериозни ограничения постановат в Латвия от понеделник. Те имат за цел да лимитират разпространяването на ковид в страната.

Според решението на държавното управление и съвета за ръководство на рецесии, от понеделник в републиката са неразрешени всички присъствени събития с повече от 10 участници, като се изключи погребения и манифестации навън.

Всички спортни събития със фенове са неразрешени, работното време на всички културни събития, изложения и църковни служби е лимитирано до 22.00 ч.

Извънредното състояние ще продължи най-малко до 6 декември, само че може да бъде удължено, в случай че обстановката с ковид в страната не се усъвършенства.

По последни данни на университета " Джонс Хопкинс " в Балтимор в Латвия има 8095 случая на инфектирани с ковид от началото на пандемията, смъртните случаи са 99. Латвия е с население от 1,88 милиона души.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР